Reklama
 
Blog | František Elfmark

Ticho ve studiu – Rozhovor pro TVS (Televize Slovácko)

Zvláštní název “Ticho ve studiu” skrývá diskuzní pořad televize Slovácko, kterého jsem byl hostem. S moderátorem a ředitelem regionální televize v jedné osobě Janem Dudkem jsme tichu nedali prostor, a docela pěkně jsme si popovídali.

 

 

Trochu o mých poslaneckých funkcích, včetně Petičního výboru, který je zajímavý i z hlediska fungování, trochu více o stále probíhajícím šetření otravy řeky Bečvy. V sobotu 20. března 2021 uplyne již půl roku od této havárie a stále neznáme výsledky šetření, žádného viníka, ani důvod  úniku jedovaté látky. Jen samotný vyšetřovací postup má řadu otazníků. Dále jsme naťukli zastupitelstvo v UH, jehož jsem členem. Dříve jsem byl v koalici, nyní v opozici. Jaký je v tom rozdíl? Odpověď na tuto i řadu dalších otázek můžete zhlédnout až do středečního odpoledne, kdy bude pořad každou hodinu reprízován televizí Slovácko.

Hostem ve studiu jsem byl rád, protože v době koronavirové se většina věcí děje on-line. Oživit si stání před kamerou a ještě k tomu v respirátoru byla určitě výzva. Věřím, že i přes tuto kosmetickou nedokonalost nebudete váhat, a rozhovor se mnou si pustíte.

Najdete ho na webovém odkazu https://itvs24.cz/ticho-ve-studiu/ticho-ve-studiu-s-frantiskem-elfmarkem

Přeji Vám veselejší dny a rozhodně si je ne/užívejte v tichosti:-)

František Elfmark

Reklama